• Naar aanleiding van een Burgernetmelding en op verzoek van politie is in de middaguren een zoekaktie opgestart naar een 42-jarige man uit Roermond die een dag eerder in een verwarde toestand de instelling heeft verlaten waarin hij verblijft.

  Net na de middag is met de eerste hond de zoekactie opgestart. Uitgangspunt is de instelling. Welke uitgang heeft hij genomen en welke route heeft hij afgelegd? De trail eindigt op het perron van het NS station.
  Daarna wordt de 2e hond opgestart. Ook de trail van deze hond eindigt op het perron. Onze gegevens wordt teruggekoppeld met politie, instelling en familie.

  Over de vraag of de vermiste de trein naar het noorden of het zuiden genomen heeft kan op dat moment alleen maar gespeculeerd worden.

  Naar aanleiding van getuigenverklaringen begeven we ons met de honden naar het Meinweggebied in Herkenbosch. Maar na het zien van de foto bevestigen meerdere getuigen dat het niet om de vermiste man gaat.
  Hier hoeven we verder niet in actie te komen en komt een einde aan onze zoekactie.

  De volgende dag wordt de vermiste gewond teruggevonden in Heeze. Hij heeft een treinkaartje in zijn bezit waaruit blijkt dat hij inderdaad de trein genomen heeft die vertrekt vanuit Roermond.

  RHG Laot Kieke is blij voor familie en vrienden dat de vermiste weer terecht is en wensen hem een voorspoedig herstel.

  Ook deze inzet is wederom op GPS opgenomen.
  Na bestudering van de gemaakte trail van beide honden is de vraag op welk perron de vermiste opgestapt is met meer zekerheid te beantwoorden. Dit nav de trail van de eerste hond in combinatie met de windrichting. Deze conclusie leidt jammer genoeg nu niet tot het eerder vinden van de vermiste, maar verklaart waarschijnlijk wel waarom de hond juist die route genomen heeft.