• Op verzoek van Signi hebben we met de mantrailhond gezocht naar een spoor van de sinds 4 dagen vermiste (sinds nieuwjaarsnacht) vermiste Bram Claassen.

  Sinds zijn verdwijning is dagenlang heel intensief maar tevergeefs gezocht. Zowel door zowel Politie, Rijkswaterstaat, KLPD, Signi en heel veel vrijwilligers van Haghorst en omgeving.

  De trail startte bij het café 'Bij Verhoeven', de plek waar Bram vertrokken was. De trail liep rechtstreeks naar de stuw en eindigde daar. 

 • Bij terugkoppeling bleek dat de honden van Signi de avond tevoren bij het steigertje ongeveer 100 m stroomafwaarts verwezen hadden. Sonarbeeld bevestigde de verwijzing van de honden. 

  Vrijdags is door de politie en KLPD weer verder gezocht. Helaas zonder resultaat.

  Signi heeft op zaterdag 7 januari de zoektocht hervat. Nadat de honden opnieuw verwezen hadden, zijn duikers het water in gegaan en hebben er een stoffelijk overschot uitgehaald. Onderzoek wees uit dat het Bram was.

  We wensen de familie Claassen, vrienden, bekenden en de hechte gemeenschap van Haghorst veel sterkte toe met het verlies van Bram.