• Naar aanleiding van ons hulpaanbod aan politie is de mantrailhond gestart met trailen naar de vermiste Gino van Montfort uit Goirle. Hij was op vrijdagavond 12 oktober in Beringe gaan stappen met vrienden op de kermis. Gino was het laatst gezien op vrijdagnacht om half drie voor de feesttent. Sindsdien was niks meer van hem vernomen.

  • We zijn op zondagmiddag, ongeveer 36 uur later gestart. Een aparte ervaring was de start op een kermisterrein, hetgeen ook wel moeilijkheden opleverde om de meest recente trail te vinden.

    De trail voerde uiteindelijk via het dorp naar de rotonde in het dorp. Vanaf deze rotonde gaat de trail verder parallel aan het kanaal de Noordervaart.

  • Een stuk verderop werden we door de politie verzocht te stoppen ivm sporenonderzoek. Er was namelijk een stoffelijk overschot gevonden op ongeveer 150m afstand van de plek waar de mantrailhond op dat moment was met de zoektocht.

    Uit forensich onderzoek is gebleken dat Gino door een ongeluk om het leven is gekomen. Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf.

    RHG 'Laot Kieke' wenst de familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte met het verlies van Gino.