/
  • Welkom op de website van RHG 'Laot Kieke'

   RHG 'Laot Kieke' is een reddingshondenvereniging die zijn oorsprong heeft in Midden-Limburg. We leiden mantrail- en vlaktehonden op, die in actie kunnen komen bij een vermissingszaak. Er is door onze honden vaker gezocht naar vermiste personen. Ook nemen we deel aan officiële reddingshondenexamens. Kortom we zijn een klein maar actief groepje.

   Meer info

  • Verwacht..................

   nov

   17

   U.V. examen 2018
   In navolging van 2016 organiseren we dit jaar wederom een U.V. examen. Dit betekent dat er met hond naast de fiets een route afgelegd wordt van 20 km verdeeld over 3 etappes.
   Het examen is gepland op zaterdag 17 november en er kunnen maximaal 20 combinaties deelnemen. De keurmeester is Mw. Anja van der Meijden.   Voor opgave en verdere info kunt u contact opnemen.

   nov

   29

   GAK9 mantrailseminar najaar 2018
   We zijn erg blij dat we de GAK9 instructrice Alis Dobler (ZW) bereid gevonden hebben de instructie te verzorgen voor het najaarsmantrailseminar. Dit seminar vindt plaats van vrijdag 30 november t/m zondagmiddag 2 december.  Er is plaats voor 6 combinaties.  Voor opgave en verdere info kunt u contact opnemen.
   De info over Alis

  • Laatste nieuws

   Inzet Herten 24 september 2011

   24 september 2011

   Door de familie is aan 'Laot Kieke' hulp gevraagd in de zoektocht naar een 48-jarige M. Smeets uit Herten (L). Ze was sinds 8 augustus vermist. We zijn met de mantrailhond in de gemeente Roggel in aktie gekomen naar aanleiding van een [.....]

   Lees meer

   18 van pagina 18