/
  • Welkom op de website van RHG 'Laot Kieke'

   RHG 'Laot Kieke' is een reddingshondenvereniging die zijn oorsprong heeft in Midden-Limburg. We leiden mantrail- en vlaktehonden op, die in actie kunnen komen bij een vermissingszaak. Er is door onze honden vaker gezocht naar vermiste personen. Ook nemen we deel aan officiƫle reddingshondenexamens. Kortom we zijn een klein maar actief groepje.

   Meer info

  • Verwacht..................

   okt

   10

   Mantrailseminar najaar 2020
   Er is een vervolg gepland op het seminar van 2017 en 2018 met José Gonkel als instructrice. Dit mantrailseminar is gepland van zaterdag 10 tot en met maandag 12 oktober 2020 en zal plaatsvinden in de omgeving van Heel (M-Limburg).  
   Voor verdere info kunt u contact opnemen. 
   Informatie over José Gonkel kunt u hier vinden. 

   nov

   28

   Gak9 mantrailseminar 2020
   Verplaatst van april naar november in verband met het corona-virus. Ondanks dat zijn we erg blij dat we de GAK9 instructrice Alis Dobler (ZW) voor de tweede keer bereid gevonden hebben de instructie te verzorgen voor een mantrailseminar in Limburg (omgeving Heel). De datum voor dit seminar is vastgelegd voor zaterdag 28 t/m maandag 30 november 2020.  Voor  verdere info kunt u contact opnemen. 
   De info over Alis

  • Laatste nieuws

   Pepite en Jatise deelnemer GAK9 seminar Duitsland

   Van vrijdag 6 t/m 8 december vond in Duitsland onder de vlag van Mantrailer Rhein Rhur een GAK9 mantrailseminar plaats. Corinna Brauer en David-Lee Layata waren de instructeurs.  Truus met Jatise en Pepite was een van de [.....]

   Lees meer

   Voor 2020 is de planning dat er 2 mantrailseminars georganiseerd gaan worden. Het eerste zal plaatsvinden van 25 t/m 27 april en de instructie is in handen van Alis Dobler(Zw).  Voor het tweede seminar neemt José Gonkel (NL) de [.....]

   Lees meer

   UV examen gaat niet door

   27 september 2019

   Het geplande UV examen op 12 oktober gaat door gebrek aan deelname jammer genoeg niet door.

   Lees meer

   2 van pagina 22