/
  • Welkom op de website van RHG 'Laot Kieke'

   RHG 'Laot Kieke' is een reddingshondenvereniging die zijn oorsprong heeft in Midden-Limburg. We leiden mantrail- en vlaktehonden op, die in actie kunnen komen bij een vermissingszaak. Er is door onze honden vaker gezocht naar vermiste personen. Ook nemen we deel aan officiƫle reddingshondenexamens. Kortom we zijn een klein maar actief groepje.

   Meer info

  • Verwacht..................

   jun

   11

   Gak9 mantrailseminar 2021
   Verplaatst van november 2020 naar juni 2021 in verband met het corona-virus. Ondanks dat zijn we erg blij dat we de GAK9 instructrice Alis Dobler (ZW) voor de tweede keer bereid gevonden hebben de instructie te verzorgen voor een mantrailseminar in Limburg (omgeving Heel). De datum voor dit seminar is vastgelegd voor vrijdag 11 t/m zondag 13 juni 2021. 

   Er is nog 1 deelnemersplaats vrij. Voor verdere info kunt u 
   contact opnemen. 
   De info over Alis

  • Laatste nieuws

   Ook in 2020 hebben we een donatie ontvangen van de familie van Didden. Uiteraard zijn we erg blij met deze donatie en zullen er een goede bestemming aan geven. Dank je wel Henk en Silvia.  Het is inmiddels meer dan 7½ jaar geleden dat [.....]

   Lees meer

   Donatie Helma

   18 mei 2020

   We zijn erg blij met de donatie van Helma. Door de Corona perikelen zijn onze aktiviteiten een hele periode geminimaliseerd. Naar aanleiding daarvan is de contribitie voor 2020 aangepast.  Het teveel betaalde bedrag heeft Helma gedoneerd. Onze [.....]

   Lees meer

   In verband met de consequenties van het Corona virus is in overleg met Alis Dobler het GAK9 mantrailseminar verplaatst naar 28 t/m 30 november 2020. 

   Lees meer

   2 van pagina 23